Information om barn och familjegrupperna

Information om barn och familjegrupperna

TILL ER SOM PROVTRÄNADE DEN 4/9

Vi ber er att vid nästa tillfälle antingen komma 10 minuter innan träningen börjar och fylla i registreringsblankett eller skriva ut en blankett via nedanstående länk och ta med den ifylld. Fyll i samtliga uppgifter, inklusive 10-siffrigt personnummer. Vi samlar in dessa personuppgifter för att registrera medlemmar hos Riksidrottsförbundet och därigenom blir medlemmarna försäkrade.

Registreringsblankett

TILL ER SOM VILL BÖRJA MEN MISSADE PROVTRÄNINGEN

I början av september genomförde vi ett provträningspass för barn och föräldrar. Roligt att intresset var så stort. Ni som missade provträningen och hör av er i efterhand: vi vill gärna ta emot er och era barn men för tillfället är grupperna fulla. Klubben har ingen kö utan den som är intresserad av att börja träna får vänta till nästa provtillfälle. Dessa utannonseras via hemsidan och Facebook. Provträningstillfällen brukar vi hålla i början av terminerna, nästa blir i januari. Datum och tid kommer mot slutet av året.