Barn & Familjegruppen

Ta chansen att träna tillsammans barn och föräldrar.
Denna grupp är mycket uppskattad då passen innehåller lek med inslag av enklare grundtekniker som passar båda unga och gamla.

Just nu har vi har två grupper som tränar i Farstahallen.

Lördag:

Grupp 1, Fortsättare: 9:15 – 10:15

Grupp 2, Nybörjare: 10:30 – 11:30

Kom och ”Prova på”!

Är barnen under 7 år så måste en vuxen vara med och träna tillsammans med barnet. Då även som medlem. Är barnet 7 år eller äldre så har du som vuxen möjlighet att vara med och träna tillsammans med barnet, men det är ej något krav.

Ungdomsgruppen

Denna grupp vänder sig till ungdomar mellan 11 år och 16 år.

Tisdag: 18:00 – 19:30 i Dojo M2 i Gubbängshallen

Torsdag: 18:00 – 19:30 i Gubbängsskolan

Vi tar emot nybörjare till ungdomsgruppen under de första veckorna, under 6 st träningstillfällen, varje termin.

Vuxengrupp – från 16 år

Alla pass är i Gubbängshallen

Måndag:
Pass 1: 20:00 – 21:30 – Nybörjare till och med 5 kyu.

Pass 2: 20:30 – 22:00 – Från och med 4 kyu.

Tisdag:

Kobudo 19:30 – 21:00 – från 5 kyu

Vi rekommenderar tandskydd på vid bo-träning

Onsdag:
Pass 1: 19:00 – 20:30 – Nybörjare till och med 5 kyu.

Pass 2: 20:30 – 22:00 – Från och med 4 kyu.

Utomhusträning

Torsdag:

18:00 – 19:30 Utomhusträning för alla grader

Utomhus vid Gubbängsskolan

Yudansha – Svartbälten

Klubben har ett mycket gott samarbete med Sensei Iryo. Detta samarbete bygger på ett gemensamt intresse för träning och är inte politiskt eller organisatoriskt.
Klubbens svartbälten har möjligheten att träna med Sensei Iryo på lördagar.
Plats: Gubbängshallen (jämna veckor) och Klamparhallen (ojämna veckor)
Tid: 10.00 – ca 12.00.

Frågor: kontakta Sensei Ulf eller Sensei Kent.

Friträning

Vid friträning kan man komma och gå som man själv vill under den tid vi har. Alla som kommer hälsar själva när de börjar och när de slutar träningen. Vi som kommer dit hälsar dock tillsammans och den som är högst graderad håller i hälsningen. Samma sak gäller när vi slutar. Kommer man efter den gemensamma hälsningen så hälsar man själv på Shomen (Chojun Miyagi) och även om man vill sluta innan så hälsar man själv på Shomen.

Detta är viktigt och gäller alla som är med och tränar på friträningspasset. De som tränat längre kan visa nybörjarna hur man gör.

Tveka heller inte att fråga de som är högre graderade om saker ni undrar över.
Friträningspassen är ett utmärkt sätt att lära känna varandra i de olika grupperna och ett mycket bra sätt att passa på och lära sig tex kator och bunkaier.

Vi brukar gå igenom katorna under dessa pass – för dem som är intresserade är det bara att hänga på.
Bra att få känna på vad som väntar längre fram i karateträningen.

Morgonträning/friträning – startar 07.00 i dojon. För att de som tränar säkert skall komma in genom ytterporten till Gubbängshallen så samlas vi ca en kvart innan vid porten. Har jag möjlighet så låser jag upp porten en viss tid ca 30 minuter ( men det brukar fungera ibland bara ) så de som vill vara med – se till att vara där innan 07.00.
Däremot så kan man sluta träningen tidigare om man behöver. Då hälsar man själv på Shomen som vanligt.
Det finns möjlighet till att vara med på katagenomgång för den som vill. Utmärkt tillfälle om man kanske har missat något träningspass under veckan eller om man behöver träna extra på någonting. Tveka inte att fråga mig. Jag kommer träna själv dessa pass och brukar alltid köra kata Sanchin 1+2 efter uppvärmning/uppmjukning. Ett perfekt sätt att börja dagen.

Frågor? Maila mig gärna.

Väl mött i dojon!