Träningsavgifter

För alla er som tränat en (1) termin eller mer så skall er träningsavgift vara inbetald innan terminen börjar! Ladda ner ett inbetalningskort här!

Detta gäller INTE nybörjare som ännu inte har Provat-På, läs mer här!

Sista betalningsdatum för befintliga medlemmar:

• Vårterminen = 1 januari
  • Höstterminen = 1 augusti

Klubbens PlusGirokontonummer är
836 92 29 – 3, bankgironummer är 802-4507 och betalningsmottagare är Farsta Karateklubb.

OBS Klubben skickar INTE ut några betalningsavier!

Tränare betalar medlemsavgift på 200kr/år. Hjälptränare betalar halva terminsavgiften

Pris / termin
  • Barn & Familjegruppen 600 kr  (ex. barn + vuxen = 1.200 kr / termin)
  • Ungdomar (11-16 år) 800 kr
  • Vuxna 1000 kr

Föräldrar i ”Barn & Familjegruppen” får träna på måndagar till det totala priset av 600kr.

Om man inte har betalt in sin träningsavgift efter att ha tränat i 1 månad så ökar träningsavgiften med 100 kronor.

Här kan du ladda ner en registreringsblankett i PDF– eller Word-format för registrering av nya medlemmar. Skriv ut ovanstående dokument och ta med till klubben.

OBS Personnummer används då vi registrerar medlemmar hos IdrottOnline där de lagras.