Höstterminen startar v.34

Höstterminen startar v.34

Inte långt kvar till höstterminen startar igen. Den 21/8 återgår vi från sommarträning till ordinarie träningstider. I kalendern på hemsidan finns alla träningspass inlagda. Glöm inte att betala medlemsavgiften om ni tänkt fortsätta träna med oss.

För er som vill prova på att träna med Farsta Karateklubb så finns information om hur man går tillväga här nedan.

barn & familjegruppen så har vi ett tillfälle då ni är välkomna att prova på vår träning. Det är lördagen den 26/8. Då tar vi emot intresserade nybörjare kl 11.45 – 12.45 i Matthallen i
Farstahallen. Kom i tid till passet! Yngre barn 6-7 år behöver ha tränande vuxen med. I den här gruppen så fokuserar vi på rörelseglädje och lek samtidigt som vi lär oss grunderna i traditionell karate. Ett perfekt tillfälle för hela familjen att få röra sig, öva upp kroppskännedom, balans och styrka. Barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Se länken för information om prioriteringsordning för intag till gruppen https://www.farstakarate.se/prova-pa/

Till vår ungdomsgrupp tar vi emot nybörjare de tre första veckorna av terminen, då också i mån av
plats. Ni kan då komma och provträna ett par pass för att seden får ni bestämma er för om ni ska fortsätta eller ej. Se även vår hemsida för mer information om intagning och provträning.

Till våra vuxengrupper så tar vi löpande emot nybörjare under terminen, då också i mån av plats. Det är alltid en fördel att börja träna vid terminens start. Ni har möjlighet att provträna två pass innan ni bestämmer er om ni vill fortsätta.

Träningskläder & dräkter

Ta med lediga träningskläder, som träningsoverall eller kortbyxor samt vattenflaska.
Skor behövs inte då vi tränar barfota. Mer information får du i dojon.

Välkomna !


Tränarna i Farsta Karateklubb