Information till medlemmar i Farsta Karateklubb inför terminsstarten den 17/1 – 2022

Information till medlemmar i Farsta Karateklubb inför terminsstarten den 17/1 – 2022

På grund av de restriktioner som nu gäller i och med pandemin så kommer vi att avvakta med att ta in nybörjare inomhus, i vuxengruppen och barn & familjegruppen.

Vuxna intresserade nybörjare kan dock börja träna i utomhusgruppen som tränat på torsdagar 18-19.30 utanför Gubbängsskolan.

I barn & familjegruppen kommer vi inte kunna ha något prova på pass den här terminen. Det blir för mycket folk samlat helt enkelt. Vi kommer eventuellt ta in fler nybörjare längre fram på terminen. Då beroende på hur många vi ser att vi kan ta emot. Det får ju vara ett begränsat antal vuxna med på dessa träningar i Farstahallen.  Vi kommer höra av oss till dem som nu har mailat oss om intresse och som vi ser kan få plats i gruppen.

I ungdomsgruppen kan vi ta emot nybörjare som vanligt de 3 första veckorna av terminen då de inte berörs på samma sätt av restriktionerna.

I vuxengrupperna så behöver vi göra 3 grupper i stället för 2, samt minska passen till en timma  i stället för 1,5 timma. Vi hoppas då att vi inte ska bli för många i grupperna så att vi ska kunna fortsätta träna inomhus.

Det innebär: Grupp A – tom 6 kyu, grupp B – 5 tom 2 kyu och grupp C – 1 kyu och uppåt.

På måndagar tränar först grupp A klockan 20-21 och sedan grupp B klockan 21-22 i dojon 1 tr Gubbängshallen. Grupp C tränar då klockan 20.30-22 i dojon 2 tr Gubbängshallen.

På onsdagar tränar grupp B klockan 19-20, grupp C klockan 20-21 och grupp A klockan 21-22 i dojon 2 tr Gubbängshallen.

Som det är nu så får vi vara 10 vuxna + tränare i dojon Gubbängshallen. Skulle restriktionerna ändras så meddelar vi det på hemsidan. Det kan bli snabba beslut och ändringar här och vi ber alla att ha tålamod och förståelse med det i dessa tider.

Ulf Granath, Sensei i Farsta Karateklubb