Information om Barn och familjeträningen

Information om Barn och familjeträningen

Lördagen den 28/8 startar höstterminen för Barn och familjegruppen. Vi börjar som vi slutade förra terminen med några tillfällen utomhus på Farsta IP för att på sikt gå in och träna i dojon i Farsta sim- och idrottshall. Vi kör ett gemensamt träningspass för er som tränat tidigare mellan kl.10-11. Samma plats som tidigare, lilla konstgräsplanen bakom röda idrottshallen på Farsta IP.

För er som är intresserade av att börja på barn- och familjeträning så kommer vi att hålla ett Pröva-på pass lördagen den 4/9 kl.11-12 på Farsta IP, lilla konstgräsplanen bakom röda idrottshallen. Ingen föranmälan krävs. Utomhus tränar vi inte i karatedräkt utan har träningskläder anpassade efter väderlek.

Notera att vi tar emot nya deltagare i mån av plats och kommer att ge besked via mail om man fått en plats. Detta besked skickas ut efter att provtillfället genomförts.

Intagsprioriteringen ser ut enligt följande:

  1. Deltagande vid ”Prova på” tillfälle
  2. Syskonförtur
  3. Barn + aktivt deltagande förälder
  4. Äldre barn går före yngre barn

De deltagare som efter provtillfället får ett positivt besked skall då genast betala in sin terminsavgift för att på så sätt bekräfta sin plats. De som inte får plats direkt kommer eventuellt att kunna kontaktas senare under terminen.

Genom att vi prioriterar på ovanstående sätt tror vi att sammansättningen av grupperna kommer att fungera på bästa möjliga sätt för både deltagare och tränare.

Varmt välkomna till höstens träning!