Träning inomhus för barn

Träning inomhus för barn

På lördag 30/1 startar vi upp träning inomhus för barnen igen. Vi börjar med de vanliga tiderna Grupp 1 kl.9:15-10:15 och Grupp 2 kl.10:30-11:30. Var uppmärksam på att det kan bli förändringar kring förutsättningarna för inomhusträningen framöver. Just nu är inomhusträning endast tillåten för barn och det finns begränsningar för hur många vi får vara i dojon. Kom ombytt då det kan vara så att omklädningsrummen hålls låsta.

Dessutom har vi en utegrupp där barn och föräldrar kan träna tillsammans. De tränar kl.10:30-11:30 och möts vid entrén till Farsta IP. Läs gärna tidigare inlägg för mer info.

På grund av rådande omständigheter har vi inget nyintag i barngrupperna. Det går bra att provträna i utomhusgruppen men det ger ingen garanterad plats inomhus.