Information om vårens avslutande träningar och graderingar

Information om vårens avslutande träningar och graderingar

Vi hade vid terminsstarten planerat att ha en avslutning med en gemensam klubbträningsdag som vi bruka ha inomhus i Gubbängshallens gymnastiksal. Det kan vi inte nu inte ha den här terminen pga. den rådande pandemin.

Vi kommer i stället att försöka ha en gemensam uppstart i stället i början av höstterminen, i form av en klubbträningsdag. Vi hoppas att det då går att genomföra. Vi återkommer om mer information om detta.

Vi tänker oss kunna genomföra graderingar nu i slutet av vårterminen för dem som då har tränat och uppnått sina mål. Då kommer vi att ta lördagen den 30 maj till anspråk för detta ändamål. Vi kommer att dela upp dem som ska gradera sig i mindre grupper, så att det ska kunna genomföras inomhus. Fokuseringen blir som vanligt på kata och kihon. Vi kommer inte att ta med bunkai och parövningar eller fällningar vid detta graderingstillfälle.

Eftersom det kommer bli mycket få karatekas i dessa graderingsgrupper så kommer det att bli fler graderingsgrupper i stället.

Ni som vet med er att det kan vara dags för er gradering har nu våra utomhusträningar att gnugga kata på. Det är ju en månad kvar till 30 maj.

Frågor om detta ställes till Sensei Ulf eller Sensei Lars. Vi återkommer senare om tider och grupper för graderingen. Trolig plats blir dojon i Gubbängen.

Dojon är överallt!

Sensei Ulf