Justering i Barn- & Familjegrupperna

Justering i Barn- & Familjegrupperna

Justering i Barn- & Familjegrupperna

Hej alla karatekas.

Vår barn och familjegrupp är som vanligt väldigt välbesökt nu i början av terminen, vilket vi tycker är väldigt roligt.
Vi har från denna termin delat på gruppen för att få plats med alla och för att kunna erbjuda en så bra träning som möjligt.
Nu har den första gruppen med nybörjare + vitbälten med ett streck – tränat två gånger och vi kommer göra en justering för att det ska bli jämnare fördelning i grupperna.

Redan from denna lördag så kan de som har vitt bälte med ett streck träna i grupp 2 tillsammans med de färgade bältena.
Är det någon som inte vill flytta över så är det ok att träna kvar i första gruppen. Vi vill inte tvinga någon att byta grupp. Men vi tror nog att detta gör att alla kommer få ut mer av träningen.

Grupp nr 1 tränar 9.15 – 10.15 – nu endast nybörjare.

Grupp nr 2 tränar 10.30 – 11.45 – nu från och med vitt bälte med ett streck.

Vi vill även passa på att informera om den nystartade nybörjargruppen för vuxna som tränar på tisdagkvällar i Gubbängshallen, dojon 2 tr.
Där kan du som är förälder och är med och tränar i Barn & Familjegruppen – vara med och träna. Denna träning ingår om du redan betalat träningsavgiften på 600:- i Barn & Familjegruppen. Vi vet att det finns föräldrar som är intresserade av att prova på karate och i denna grupp har ni chansen att göra det.

Från Barn & Familjegruppen har det genom åren varit många föräldrar som fortsatt och tränat i vuxengruppen. Av de Yudansha ( svartbälten ) som nu finns i klubben är det 9 st som började i Barn & Familjegruppen. Det är heller aldrig för sent att starta träna karate då man tränar efter sina egna fysiska förutsättningar.

Vi ses i dojon !

Sensei Ulf Granath