Vårterminen startar 8/1

Vårterminen startar 8/1

God fortsättning!

Den 8/1 startar vi upp vårterminen med ordinarie träningstider. I kalendern på hemsidan finns alla träningspass inlagda. För er som vill prova på att träna med Farsta Karateklubb så finns information om hur man går tillväga här nedan.

barn & familjegruppen så har vi ett tillfälle då ni är välkomna att prova på vår träning. Det är lördagen den 13/1. Då tar vi emot intresserade nybörjare kl 11.45 – 12.45 i budosalen i
Farstahallen. Yngre barn 6-7 år behöver ha tränande vuxen med. I den här gruppen så fokuserar vi på rörelseglädje och lek samtidigt som vi lär oss grunderna i traditionell karate. Ett perfekt tillfälle för hela familjen att få röra sig, öva upp kroppskännedom, balans och styrka. Barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Se länken för information om prioriteringsordning för intag till gruppen https://www.farstakarate.se/prova-pa/

Ungdomar och vuxna tar vi emot löpande under terminens gång. Dock vill vi understryka att för att vi ska kunna ge er de bästa förutsättningarna för att lära er karatens grunder och de rutiner som omgärdar träningen rekommenderar vi er att om möjligt vara med från terminsstarten. Första passet för vuxna nybörjare och ungdomar är tisdag den 9/1 kl.18 i Gubbängshallen. Ni har möjlighet att provträna två tillfällen innan ni bestämmer ifall ni vill fortsätta.

Träningskläder & dräkter

Ta med lediga träningskläder, som träningsoverall eller kortbyxor samt vattenflaska.
Skor behövs inte då vi tränar barfota. Mer information får du i dojon.

Välkomna !


Tränarna i Farsta Karateklubb