PROVA-PÅ BARN & FAMILJEGRUPPEN DEN 13 JANUARI

PROVA-PÅ BARN & FAMILJEGRUPPEN DEN 13 JANUARI

För er som är mellan 6-11 år och vill testa på karate så finns möjlighet till provträning lördag 13/1 kl:11.45-12:45. Ingen föranmälan krävs. 6-7-åringar ska ha tränande vuxen med sig. Vanliga träningskläder fungerar bra att träna i. Dojon ligger på nedervåningen i Farstahallen man går rakt fram från entrén och två trappor ned.

I barn och familjegruppen så fokuserar vi på rörelseglädje och lek samtidigt som vi lär oss grunderna i traditionell karate. Ett perfekt tillfälle för hela familjen att få röra sig, öva upp kroppskännedom, balans och styrka. Barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Notera att vi tar in nya deltagare i mån av plats och kommer att ge besked via SMS eller mail om man fått en plats för fortsatt träningen. Detta besked skickas ut så snart som möjligt efter ”Prova på” tillfället har genomförts.

Intagsprioriteringen ser ut enligt följande:

  1. Deltagande vid ”Prova på” tillfället som ges.
  2. Syskonförtur
  3. Barn + aktivt deltagande förälder (För barn 6-7 år så SKA anhörig vuxen också träna)
  4. Äldre barn går före yngre barn

Barn och familjegruppen tränar lördag förmiddag i Farstahallen. Nybörjare tränar tillsammans med de mer erfarna.

Vi har även grupper för ungdomar och vuxna.

Läs mer här: www.farstakarate.se/prova-pa/