Sommarträning 2023

Sommarträning 2023

Tid: Onsdagar kl 19 – 21.
Plats: Dojon i Gubbängshallen.
Start: 7 juni till och med den 16 augusti.

I sommar har vi bokat Gubbängshallen för friträning på onsdagar kl.19-21. Undantag är onsdagen den 14/6 så tränar vi samma tid i Farstahallen och den 21/6 så tränar vi utomhus. Vi återkommer om plats.

Friträning innebär att man kan man börja och sluta träna när man själv vill under den bokade tiden. Vi som kommer dit när träningen startar hälsar tillsammans. Högst graderad sköter då hälsningen. De som är kvar till slutet av passet brukar då också hälsa tillsammans vid avslutning av passet. Kommer man senare så hälsar man själv innan man börjar sin träning. Likaså om man vill sluta tidigare så hälsar man själv innan man lämnar dojon.

Eftersom det inte är någon tränare som leder passet så ska du kunna träna själv eller tillsammans med någon annan medlem för att kunna vara med. Oftast finns högt graderade medlemmar på plats som du kan fråga om du har funderingar kring exempelvis kata eller någon applikation.

I Gubbängshallen är det kortlås till ytterdörr och även till dojon. Så säkraste tiden att komma in är strax före 19 då vi samlas i entren strax innan träning. Annars så finns porttelefon – och vi tränar i M2.