Sommarträning i dojon Farsta Karateklubb

Sommarträning i dojon Farsta Karateklubb

Tid: Onsdagar kl 19.30 – 21.30.
Plats: Dojon i Gubbängshallen.
Start onsdagen den 8 juni till och med onsdagen den 17 augusti.

Träningen är då i form av friträning. Vilket betyder att ingen tränare kommer att leda träningen. Det brukar dock alltid finnas högt graderade medlemmar som man kan fråga om man undrar något.

Du ska kunna träna själv eller tillsammans med någon annan medlem för att kunna vara med.

På friträningspass kan man börja och sluta träna när man själv vill under vår bokade tid. Vi som kommer dit när träningen startar hälsar tillsammans. Högst graderad sköter då hälsningen. De som är kvar till slutet av passet brukar då också hälsa tillsammans vid avslutning av passet.

Kommer man senare så hälsar man själv innan man börjar sin träning. Lika så om man vill sluta tidigare så hälsar man själv innan man lämnar dojon.

Sommarträningen är gratis för klubbens medlemmar. Karateutövare från andra klubbar som vill träna med oss är välkomna, ni får dock betala en avgift för hela sommarträningen på 200 kronor till klubben. Detta beroende på att vi betalar hyra.

Det är ju kortlås till ytterdörr och även till dojon. Så säkraste tiden att komma in är vid 19.30 då vi samlas i entren strax innan träning. Annars så finns porttelefon – och vi tränar i M2.

Väl mött i dojon !