På måndag kör vi!

På måndag kör vi!

På måndag 23/8 kör vi igång terminens första träningspass. För första gången på länge så finns det nu inga särskilda restriktioner för träning och vi håller tummarna för att kunna fortsätta träna som planerat hela terminen. Alla pass finns i kalendern på hemsidan.

Pandemin är dock inte över och vi behöver alla fortsätta hjälpas åt för att minimera smittspridning. Därför ber vi er att tänka på god handhygien och att stanna hemma vid sjukdom och milda sjukdomssymptom. Vi försöker att hålla oss till en träningspartner per pass och hålla gott avstånd till övriga i lokalerna. När träningspasset är slut så skyndar vi oss ut ur dojon för lämna plats till nästa grupp och inte skapa trängsel. Detta gäller även barn och ungdomar. Allt det här känner de flesta till vid det här laget.

Skulle det dyka upp nya restriktioner får vi anpassa schema och träning efter hand. Vi har möjlighet att ta emot nya medlemmar. För nyfikna barn i åldern 6-11 finns möjlighet att vara med på ett pröva på pass den 4/9. Ungdomar i åldern 11-16 har möjlighet att pröva på under terminens tre första veckor. För vuxna finns möjlighet att pröva på när som helst men nu kan ni ta chansen att vara med från terminens start.

Vi ses i dojon!