Information om betalning inför terminsstarten vt-21

Information om betalning inför terminsstarten vt-21

Vid en normal terminsstart så ska ju alla medlemmar ha betalat in träningsavgiften innan terminen startar. Nu så är det inte en normal terminsstart och vi kan då inte heller kräva att medlemmarna betalar innan den 1 januari. Några medlemmar har redan betalat och det är bra om de som känner att de kan betala in träningsavgiften gör det, då klubben har en del utgifter vid terminsstarten/ årsskiftet. Men annars så ser vi att det är ok med att vänta och se vad som händer och när vi kan komma igång med organiserad träning igen.

När vi väl kan dra igång tränarledd träning så kommer det antagligen att börja med utomhusträning. Då är det viktigt att veta att de som då ska vara med och träna har betalat in sin träningsavgift. Utan betald träningsavgift så är ni inte försäkrade och kan då heller inte vara med och träna. Vi hoppas alla att detta ska lösa sig så snart som möjligt. Till dess så är det egen träning som gäller.

Vi längtar alla till dojon !/ Sensei Ulf