Prova-På Barn & Familjegruppen den 11e januari

Prova-På Barn & Familjegruppen den 11e januari

Testa på att träna Karate tillsammans med dina barn. Vi tränar smidighet, koordination och styrka under lättsamma former. Vi betonar kamratskap och god stämning, och motarbetar våldsromantik och aggressioner.

Eftersom intresset är så stort för våra Barn & Familjegruppen (6 – 11år), vilket vi självklart är mycket glada över, har vi infört följande intagningsrutiner:

• Den första lördagen, den 11/1 mellan kl 11:45 – 12:45, erbjuder vi möjlighet för helt nya deltagare som aldrig tidigare har tränat med oss att få ”Prova på” vår verksamhet. Till detta tillfälle krävs ingen föranmälan, det är bara att komma till Farstahallen strax innan kl 11:45.

• Notera att vi tar emot nya deltagare i mån av plats och kommer att ge besked via SMS eller mail om man fått en plats eller ej. Detta besked skickas ut så snart vi kan efter det att ”Prova på” tillfället har genomförts.

Intagsprioriteringen ser ut enligt följande:

  1. Deltagande vid ”Prova på” tillfället som ges.
  2. Syskonförtur
  3. Barn + aktivt deltagande förälder
  4. Äldre barn går före yngre barn

Våra Dojos (träningslokaler) är belägna i Gubbängshallen, Gubbängsskolan och Farstahallen. Nybörjare tränar tillsammans med de mer erfarna.

Vi har även grupper för ungdomar och vuxna.

Läs mer här: www.farstakarate.se/prova-pa/