Vi har ett angenämt ”problem”!

Vi har ett angenämt ”problem”!

Idag startade äntligen terminen för våra två Barn & Familjegrupper och vi genomförde det första ”Prova på-passet” för dom som aldrig tidigare har tränat karate med oss.

Vi uppskattar antalet barn + vuxna på ”Prova på-passet” idag till minst 80 st.

Det sista ”Prova på-passet” sker om en vecka, den 29/8, och strax därefter kommer vi att gå igenom listorna för dem som skrivit upp sig och då ta in nya deltagare enligt fastslagen prioriteringslista.
Läs mer här: http://farstakarate.se/…/kom-och-prova-pa-den-228-och-…/

Vi har ett angenämt ”problem” när så många personer är intresserade av vår verksamhet men ser tyvärr redan nu att vi inte kommer att kunna ta emot alla som vill träna med oss och därför vänder vi oss nu till de som tränade med oss förra terminen.

Notera att alla medlemmar som har tränat med oss, 1 termin eller mer, skall redan den 10 augusti ha betalt in sin terminsavgift men om det är någon som har missat detta så är det mycket viktigt att betalningen sker senast den 28/8 eftersom vi annars kommer att tolka det som att man har slutat i föreningen och erbjuda platsen till någon annan deltagare som nu står på kö.
Läs mer här: http://farstakarate.se/information/traningsavgifter/

Vi är också väldigt tacksamma om man hör av sig så snart som möjligt till info@farstakarate.se om man vet med sig att man inte tänker träna vidare under HT15.