Föräldrainformation inför Höstterminen 2015!

Föräldrainformation inför Höstterminen 2015!

Intresset för att träna i våra Barn-och familjegrupper är mycket stort och därför måste vi se över gruppindelningen till hösten.
Om ni redan nu vet att ni inte tänker fortsätta att träna till hösten så vill vi att ni meddelar oss så har vi möjlighet att erbjuda platsen till någon annan.

Terminstart HT15
Vecka 34, lördagen den 22/8, startar träningen för Barn & Familjegrupperna HT15.
Baserat på våra aktiva medlemmar VT15 så har vi delat upp grupperna inför HT15 enligt listorna nederst i denna information.


Kom och ”Prova på” den 22/8 och 29/8 kl 12:00 – 13:00
Plats: Farstahallen

Eftersom intresset är så stort för Barn & Familjegruppen (6 -11år), vilket vi självklart är mycket glada över, så måste vi ändå se över våra intagningsrutiner och har därför beslutat följande:

  • De två första lördagarna, den 22/8 och den 29/8 mellan kl 12:00 – 13:00, erbjuder vi möjlighet för helt nya deltagare som aldrig tidigare har tränat med oss att få ”Prova på” vår verksamhet. Till dessa två tillfällen krävs ingen föranmälan, det är bara att komma dit strax innan kl 12:00.
  • Notera att vi tar emot nya deltagare i mån av plats och kommer att ge besked via mail om man fått en plats i Grupp1 eller ej. Detta besked skickas ut efter att de två ”Prova på” tillfällena har genomförts.

Intagsprioriteringen ser ut enligt följande:

  1. Deltagande vid ett eller båda av de två ”Prova på” tillfällen som ges.
  2. Syskonförtur
  3. Barn + aktivt deltagande förälder
  4. Äldre barn går före yngre barn

De deltagare som efter dessa två ”Prova på” tillfällena får ett positivt besked skall då genast betala in sin terminsavgift för att på så sätt bekräfta sin plats i Grupp1. De som inte får plats direkt kommer eventuellt att kunna kontaktas senare under terminen.

Genom att vi prioriterar på ovanstående sätt tror vi att sammansättningen av grupperna kommer att fungera på bästa möjliga sätt för både deltagare och tränare.

Träningskläder & dräkter

Ta med lediga träningskläder, som träningsoverall eller kortbyxor.
Skor behövs inte då vi tränar barfota. Mer information får du i dojon.


10 augusti = sista betalningsdag!
Notera att alla medlemmar som har tränat 1 termin eller mer skall ha betalt in sin terminsavgift senast den 10 augusti så att vi i ett tidigt skede ser vilka som kommer att träna vidare under HT15 och i annat fall kunna erbjuda platsen till någon annan deltagare.
Betalningsblankett i PDF-format.

Vid eventuella frågor kontakta ulf.granath@farstakarate.se
Vi ser fram emot att få träffa er alla till hösten igen!

Glad sommar önskar
Farsta Karateklubb