Tisdagsträningarna – Ändring av dojo !

Tisdagsträningarna – Ändring av dojo !

Från och med nu på tisdag 5/11 så tränar ungdomsgruppen i Gubbängshallen M2 ( det som vi kallar vår dojo ) i stället för i Gubbängsskolans gymnastiksal. OBS ! Det gäller bara på tisdagarna och resten av säsongen. Torsdagarna är det träning som vanligt i gymnastiksalen.

Vi flyttar eftersom det nu blivit ledig tid i dojon på tisdagarna. Träningstiden är densamma med start 18.00 – 19.30. Vi har bokat dojon där tom 21.00 – så det är heller ingen stress att komma därifrån nu på tisdag.

Tanken är att vi ska köra igång ytterligare ett pass 19.30 – 21.00 – med fokusering på kator och bunkaier. Detta kommer igång nästföljande tisdag dvs den 12/11 och då hade jag tänkt hålla i dessa pass. Målgrupp är då ungdomar from 5 kyu och uppåt, dvs från lila bälte och uppåt. De har möjligheten att vara med på träningen from 18.00 om de vill eller komma 19.30 om de vill. De kan även vara med på bägge passen om de så vill. För att det inte ska bli för sen träning så finns även möjligheten att komma 18.00 och fortsätta med nästa pass i 30-45 minuter – så att de slutar 20.00 – 20.15. resterande 45 minuter kan vi då ta till friträning/individuell träning för de som vill och önskar.

Denna tid 19.30 – 21.00 har även klubbens brun och svart bälten möjlighet till att komma och ha friträning.

Väl mött i dojon !
Sensei Ulf