Farstahallen stänger i maj – Andra träningsställen

Farstahallen stänger i maj – Andra träningsställen

Farstahallen kommer att stänga nu i maj för att renoveras. Detta kommer att hålla på hela nästa säsong. Nu till att börja med så kommer familjegruppen och ungdomsgruppen att tillfälligt träna i andra lokaler. Det finns utlagt i kalendern.
Barn & familjegruppen kommer att träna i Gubbängshallens gymnastiksal 1 tr upp i Gubbängshallen. Det blir 3 lördagar i maj ( ej den 21 /5 ).
Ungdomsgruppen kommer att träna i Kvickentorpsskolans gymnastiksal, höger. De har samma träningstider som vanligt på tisdagarna och torsdagarna. Detta gäller maj månad i år.
Vi kommer att söka träningstider för nästa säsong också. Det är för tidigt att få besked om detta i nuläget. Vi ligger på och försöker få så bra tider och lokaliteter som möjligt för kommande säsong. När Farstahallen är renoverad och klar, vilket troligen blir hösten 2012, så kommer vi åter träna där.
/ Sensei Ulf